100 Faces raamat (Post in Estonian)

Lõpetasin just oma senise elu suurima kunstiprojekti. Nimeks on sellel “100 Faces” ning see on multidistsiplinaarne ühisprojekt, kus kesksel kohal on visuaalne keel ja sotsiaalne faktor, mis on tihedalt seotud muusika ja tegevuskunstiga. Lisaks sündmusele Gatesheadis valmis projektist ka näitus ja fotoraamat. Kuna raamatut sai trükitud vaid 500 eksemplari, siis arvatavasti see Põhja-Inglismaalt palju kaugemale ei jõuagi. Kuna aga mitmed sõbrad on maininud, et ka neil oleks raamatu vastu huvi, siis jätsin enda kätte 50 autorieksemplari. Tegu on ilusa suureformaadilise portreefoto raamatuga, millest mõned pildinäidised ka siin postituse juures.

Ühesõnaga kellel tekkis huvi, saab raamatu endale tellida kirjutades info@eestifoto.ee
Hinnaks on 28.- eurot (postitamine pakiautomaati tasuta) ja olen rõõmsasti valmis signeerima ja soovi korral pühendusi kirjutama. Loodan, et sellest saab kunagi kollektsioneeritav väärisobjekt :)